Ja, hvem er vi?

Jeg hedder Bettina, 53 år - samboende med Claus, 55 år. De 3 store drenge er nu flyttet hjemmefra, så her er god plads til vores 10 kålorme.

Jeg har arbejdet meget med børn og anderkendende tilgang til børn i mit tidligere arbejde som aktivitetschef for bl. a. børneaktiviteter på flere feriecentre i Danmark

- og herunder opbygning af koncept omkring børnevære- og værksteder, hvor der naturligvis skal være plads til alle former for hygge og udfoldelse - både for de helt små 0-3 år - og forældre/bedsteforældre, som skal føle sig velkomne og inspirerede af omgivelserne. 

Jeg har fundet min vej gennem arbejdet med børn i alle aldre - og er helt sikker på, at min rette vej er arbejdet med de små poder, hvor det er vigtigt at se det enkelte barn - og gøre alle de svære ting, der skal læres - til en leg. 

Jeg har brug for dine input - for at gøre hver dag bedre for dit barn. Dialog er meget vigtig - og vi skal kunne være åbne og ærlige overfor hinanden, så vi sammen hjælper dit barn i den vigtige udvikling.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde jer velkomne - små som store 🙂

 

Jeg hedder Anne Marie og er 51 år. Jeg er bosiddende i Drejens, gift med René, har 3 voksne børn, datter bosiddende i London og 2 udeboende drenge. Jeg løber lidt og træner i Loop.

Jeg har arbejdet med børn næsten hele mit voksne liv, senest ved Daginstitutionen Nordstjernen efter endt uddannelse i 2012 som Pædagogisk Assistent.

Jeg brænder for motorik og naturoplevelser både inde og ude.

Jeg arbejder i børnehøjde, oftest på gulvet og har de senere år deltaget i en del kurser med Niels Elkjær Krog omkring anerkendende relationer.
Jeg har deltaget i et kursus på UC Syd omkring inkluderende miljøer i dagtilbud samt deltaget i Kolding Kommunes kursusrække i læringsledelse.

Jeg glæder mig til arbejdet med de nye kålorme og samarbejdet med deres forældre.

Seneste kommentarer

07.09 | 10:25

Hej!
Vi har netop fået os et par tvillingedrenge og søger derfor dagpleje plads ca. fra 1. august 2019. Er vi så heldige at du har to pladser deromkring?

Mange hilsner fra Jytte Underbjerg

Del siden